Villa Aurelia is een op een prachtige locatie gesitueerde villa in het zuiden van Spanje. U heeft het meest betoverende uitzicht van de luxe en rustige urbanisatie La Perla 1 in Benalmadena Costa. De afstand tot het vliegveld van Malaga evenals tot het bruisende Marbella is 30 minuten rijden.

Deze unieke vrijstaande villa, met aparte architectuur van ronde vormen, bevindt zich aan een zeer fraai aangelegde tuin van maar liefst 1090m2. Het strand is op 5 minuten loopafstand. Er is veel privacy in en om tuin & paletvormig zwembad.

De indeling: We loodsen u even door het indrukwekkende pand van maar liefst 200m2. U komt binnen in een ruime hal met een kantoor mogelijkheid aan huis (of derde slaapkamer) en een trap naar boven. U komt uit op een royale twee persoonsslaapkamer met een eigen badkamer met ligbad. In de slaapkamer treft u een grote glazen schuifdeur naar het halvemaan-vormige balkon met uitzicht op zee.

Weer vanuit de hal vertrekkend loopt u rechtdoor de ronde ruime huiskamer in met grote glazenschuifdeuren met een adembenemend uitzicht over zee van maar liefst 180 graden! Bovendien bevindt zich aansluitend links vanuit de woonkamer een aparte twee persoonsslaapkamer met eigen badkamer met stoomdouchecabine.

Rechts vanuit de hal vertrekkende komt u uit op een apart toilet in de gang en daarnaast de nieuwe open keuken met glazen schuifdeuren naar de knusse patio, volledig omringd door grote glazen schuifdeuren en een trapje naar de tuin.

Weer terug gekomen in de centrale hal linksaf slaand vindt u een aparte wasruimte en de ingang naar een ruime kelder die ook als slaapkamer kan worden ingezet.

Tevens is er een ruime garage aan het huis gebouwd en rondom het huis een prachtige tuin met vele aparte knusse hoekjes, zoals een BBQ plek, een groot zonneterras bij het zwembad, een moestuin gedeelte met een kleine bananenplantage, voor het huis een groot grasveld met palmbomen, verschillende fruit- en bloemenbomen rondom en aparte weelderige bloemenperkjes kleuren de tuin.

Dit is met recht een buitenkans! Een dergelijke villa met uitzicht vindt u tegenwoordig nauwelijks meer in Zuid-Spanje.

Perceeloppervlakte: 1090 m2
Woonoppervlakte:: 200 m2
Aantal kamers: 4
Balkon: Aanwezig
Tuin: rondom
Zwembad: Aanwezig
Garage: Aanwezig
Prijs: n.o.t.